Puhelin

044 509 5058

Sähköposti

kristiina@kauneushoitolabellamar.fi

Zoner 3 in 1

Suklaahieronta

Hot Chocolate -hieronnassa käytetään lämmintä suklaaöljyä, jonka kaakaopitoisuus on 85 prosenttia. Muita öljyn ainesosia ovat sheavoi ja manteliöljy, jotka sisältävät mineraaleja, tyydyttymättömiä rasvoja sekä
A-, B- ja E-vitamiineja. Hieronnassa hoidetaan koko keho hitain ja rauhallisin liikkein kyynärvarsia käyttäen, kehon rentoutuessa täysin.

Suklaan rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvänolon tunteen. Lämmin suklaaöljy ja stimuloivat liikkeet tuottavat ainutlaatuisen kokemuksen.

Hoito pehmentää, rauhoittaa, vahvistaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa samalla mielialaa kohottaen. Eikä hieronta lihota: päinvastoin, suloinen suklaan tuoksu saattaa jopa joksikin aikaa tyydyttää suklaanhimon.

Bambuhieronta (Hoitoaika noin 1h)

Bambuhieronta on useita eri tekniikoita hyväksikäyttävä kokonaisvaltainen hieronta. Eripituisilla ja -kokoisilla lämmitetyillä bambuilla tehty hieronta, on samalla sekä hyvin rentouttava että tehokas. Hieronnassa käytettyjen bambujen avulla saadaan suuri jännityksen ja lihaskireyden poistava kosketuspinta kehossa muun muassa niskan, hartioiden ja jalkojen alueilla. Lämpö ja venyttävät otteet tekevät hieronnasta mielyttävää vaikkakin erittäin tehokasta.

KASVOHOIDOT

Ihonpuhdistus

Myös muutkin ihotyypit kaipaavat puhdistusta kuin pelkästään rasvainen iho. Monella T-alue (otsa, nenä, leuka) voi olla epäpuhdas, jolloin ihonpuhdistuksessa on hyvä käydä säännöllisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, kulmien siistimisen ja ihotyypin mukaiset voiteet. Hoitoaika noin 1h.

Kasvojen virkistyshoito

Virkistyshoito on suositeltava hoito silloin kun edellisestä kasvohoidosta ei ole vielä pitkää aikaa, ihosi vaan kaipaa pientä piristystä tai kenties kosteutusta. Hyvä hoito myös ennen meikkiä. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kevyen kasvohieronnan, naamion ja kosteusvoiteen. Hoitoaika noin 50min.

Suklaakasvohoito

Kasvojen puhdistamisen jälkeen tehdään suklaakuorinta kasvoille, kaulalle ja decolteen alueelle, jonka jälkeen imeytetään suklaa-ampulli. Sitten kasvot ja kaula hierotaan lämpimällä suklaaöljyllä. Lopuksi ravitseva suklaanaamio ja hoitovoide. Hoitoaika noin 50 min.

Peruskasvohoito

Pintapuhdistuksen jälkeen tehdään ihon kunnon määrittely, jonka Perusteella valitaan käytettävät hoitotuotteet. Ihon kuorinta, höyrytys, mahdollinen syväpuhdistus, halutessa kulmien muotoilu, ravitseva ampulli ja rentouttava hieronta kasvoille ja kaulalle. Naamio ja hoitovoiteet ihotyypin mukaan. Hoitoaika noin 1h 15min.

Erikoiskasvohoito

Rentouttava valinta. Hoidossa keskitytään ihon erityistarpeisiin. Alkupuhdistuksen jälkeen tehdään ihon kunnon määritys ja valitaan sopivat hoitotuotteet joko kosteuttavasta, rauhoittavasta, tasapainottavasta, vaalentavasta, elvyttävästä tai anti age -linjasta. Iho kuoritaan ja höyrytetään. Tarvittaessa tehdään myös lyhyt syväpuhdistus, mutta enemmän painotetaan rentouttavaan hierontaan. Ensin imeytetään ihotyypin mukainen seerumi, jonka jälkeen sivelevin liikkein aloitetaan hieronta kasvoilta, edeten kaulalle, decoltelle, päätyen niskan ja hartioiden alueelle. Lopuksi naamio ja hoitovoiteet ihotypin mukaan. Hoitoaika noin 1h 30min.

Afrodite kasvohoito (Hoitoaika noin 1h 30 min)

Afrodite on hemmotteluhoito jossa ei nipistellä ihoa, vaan perehdytään ihon ravitsemiseen korkealaatuisilla tehoaineilla. Imeytetään täsmäaineita silmänympärykselle, kaulalle ja juonteisiin Halutessa muotoillaan myös kulmakarvat. Anna rentouttavan musiikin viedä mukanaan ja nauti hieronnan sulavista liikkeistä alkaen kasvoilta ja kaulalta, jatkuen decoltelle, edeten niskaan ja hartioihin, päätyen ihanaan päänahan hierontaan. Lopuksi erikoisnaamio ja hoitovoiteet ihotyypin mukaan.

Mikroneulaus

Mikroneulaus-terapiaa käytetään mm. anti-aging- hoidoissa, selluliitin käsittelyssä, hyperpigmentaation hoitoon, sekä arpien ja raskausarpien hoitoon. Hoito toteutetaan 2-6 kerran sarjahoitona noin 3-4 viikon välein.

Mikroneulausterapialla voidaan hoitaa:

• aknearpia ja arpia
• kasvojen, kaulan ja decolteen juonteita ja ryppyjä
• epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia
• ikääntynyttä, veltostunutta ja auringon vahingoittamaa ihoa

Hoidon kulku:

Hoidon alussa desinfioitu iho puudutetaan nopeasti vaikuttavalla puudutusgeelillä, tällöin neulauksen viellä hieman tuntee, mutta se ei satu. Neulauksen ja puhdistuksen jälkeen iholle levitetään voimakkaasti kosteuttavaa ja uudistavaa mm. hyaluronihappoa sisältävää tehoseerumia sekä ihoa rauhoittava ja tulehdusta estävä naamio. Ihoon syntyneiden mikrokanavien kautta terapeuttiset seerumit imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.

Mitä ihossa tapahtuu:

Neulauksella stimuloidaan ihoa uusiutumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, eli lisäämään kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Solujen jakautuminen hoidetulla alueella lisääntyy. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho paksunee. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat. Pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee. Ihon uusiutumisnopeuteen vaikuttavat ikä ja elintavat. Voi kestää 2-6 viikkoa, ennen kuin näkyviä merkkejä uudistumisesta Ja korjauksesta nähdään, ja prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan tarjoten asteittaisen ja pitkään kestävän paranemisen. Hyvä hoitoväli on noin neljä viikkoa, koska siinä ajassa iho uusiutuu kokonaan. Tulokset ja ihon paraneminen jatkuvat sarjahoidon jälkeen ihotyypistä riippuen 6-12 kuukauden ajan. Hyvä hoitoväli on noin 3-4 viikkoa.

Environ

Ihomme joutuu päivittäin alttiiksi UV-säteilylle ja muille vapaille radikaaleille, jotka tuhoavat iholle elintärkeitä suojavitamiineja. Erityisesti krooninen A-vitamiinin puutos johtaa ihon veltostumiseen ja ennenaikaiseen rypistymiseen. Niinpä meidän tulisi joka päivä käyttää A-vitamiini- ja antioksidanttituotteita pitämään iho terveenä ja kimmoisana. Koska A-vitamiini saattaa alussa ärsyttää ihoa suurina pitoisuuksina, Environ® -hoito aloitetaan miedolla AVST 1-aloitusvoiteella ja iho siedätetään asteittain suurempiin vitamiinimääriin. AVST™-sarjan voiteita on viittä A-vitamiinivoimakkuutta. Lisäksi tuotteissa käytetään suurina pitoisuuksina C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia sekä flavonoideja luonnosta. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eikä tuotannossa käytetä säilöntäaineita, joten ne soveltuvat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Mikroneulauksella iho vahvemmaksi ja sileämmäksi

Environ® -sarjan kehittäjä, eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes on mesoterapiahoitojen uranuurtaja. Johtavana ajatuksena on stimuloida ihon omia mekanismeja tuottamaan kollageenia, elastiinia ja glykosaminoglykaaneja, jotka ovat terveen ja vahvan ihon rakennuspalikoita ja joiden tuotanto ikääntyessämme vähenee.

On tärkeää aloittaa Environ® -A-vitamiinikotihoito vähintään kolme viikkoa ennen neulausta ja jatkaa sitä neulausten välillä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kotihoidossa käytettävä kosmeettinen Roll-CIT™- neulauslaite 0,2 mm:n neuloilla tehostaa kotihoitotuotteiden imeytymistä ihoon 10000-kertaisesti.

Vitamiinien imeytyshoidot

Loistava menetelmä vahvistaa ihon rakennetta, ylläpitää ihon terveyttä ja hyviä tuloksia neulaushoidoista on imeyttää ihoon A- ja C-vitamiineja laitteella, joka käyttää matalataajuista ääniaaltoa ja pulsoivaa sähkövirtaa. Imeytyshoitoja voidaan tehdä sarjahoitoina esim. kerran viikossa muutaman viikon ajan tarpeesta ja ihon kunnosta riippuen. A-vitamiinihoitoseerumin vahvuus valitaan sen mukaan, millä AVST™- sarjan tasolla asiakas on kotihoidossa.

DermaOxy

Timanttihionta

Timanttihiontahoidossa ihon kuollut pintasolukko poistetaan, jolloin ihosta tulee puhdas, sileä ja vastaanottavaisempi. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti. Timanttihionta on tehokas ja miellyttävä tapa hoitaa erillaisia ihon erityisongelmia sekä tehostaa normaalin ihon toimintaa ja puhdistumista. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistumista, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, ja puhtaammalta.

Timanttihionta on ihaanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti. Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan.

Näkyvimmät tulokset:

– Kuorii ja puhdistaa
– Ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
– Uudistaa ja kiinteyttää
– Poistaa mustapäitä ja talia
– Siloittaa ryppyjä
– Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
– Voidaan hoitaa myös vartalon ihoa

Kasvohieronta

Kuivalle, elottomalle iholle ravitsemaan ja parantamaan ihon väriä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja hieronnan kasvoille ja kaulalle. Hoitoaika noin 35 min.

Selänpuhdistus

Hoito sisältää selän pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston ja rauhoittavan voiteen. Hoitoaika noin 1h

Jalkahoito

Terveet jalat ovat olennainen osa hyvää elämää. Jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin, jalat kantavat meitä läpi koko elämämme, joten suodaan niille säännöllinen nautinto. Hoito aloitetaan kylvetyksellä, jonka jälkeen kynnet leikataan, tarvittaessa ohennetaan, kynsinauhat huolitellaan, mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan. Haluttaessa kynnet lakataan ja lopuksi rentouttava jalkahieronta. Hoitoaika noin 1h 30min.

Lymfa boots paineluterapiahoito

Lymfa Boots-paineluterapia on erinomainen hoitolaite kaikille jotka kärsivät turvotuksesta, kivusta ja epätasaisesta ihosta.

Lymfaattisella paineluterapialla saadaan nestekierto paremmaksi kaikkialla kudoksessa. Säännöllisellä Lymfa Boots hoidolla selluliittikerros tasoittuu, rasva-aineen vaihdunta parantuu ja nestekierto tehostuu.

Lymfaattinen hieronta sopii erinomaisesti kaikille seisoma-tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja ennalta ehkäisyyn sekä runsaasti liikkuville lihashuoltoon

Geelilakkaus

Geelilakka levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Ei viilaamista. Ei poraamista. Geelilakka kuivatetaan led-lampun alla. Se on joustava kuin kynsilakka, näyttää luonnolliselle ja antaa kynnelle upean suojan noin 2 viikoksi.